Ilmalämpöpumppu on erinomainen keino laskea kodin energialaskua. Se maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa. Lisäksi se toimii kesäisin jäähdytyslaitteena ja parantaa asumismukavuutta roimasti, kuten laitteen onnelliset omistajat saattoivat viime kesän ennätyshelteissä huomata.Kun kotiin ollaan ostamassa ilmalämpöpumppua, hankinnan onnistumiseksi tarvitaan sekä laadukas laite että ammattitaitoinen asennustyö.

 

Hoidamme koko asennusketjun.

Meillä on sekä kylmäaine- että sähköasennusluvat, joten teemme ilmalämpöpumppujen asennustyöt itse alusta loppuun.

Edustamme korkeasta laadustaan tunnetuja ilmalämpöpumppuja.

Annamme ilmalämpöpumpuille maahantuojan myöntämät takuut, sekä asennustyölleen viiden vuoden täystakuun.– Pienet laaduntarkistukseen liittyvät toimet varmistavat huippulaadun. Varmistamme aina esimerkiksi liitosten tiiveyden vuodonetsimellä. Voimme hoitaa myös ilmalämpöpumpun tulevat huollot.

LAADUKKAAT  ILMALÄMPÖPUMPUT VALMIIKSI ASENNETTUNA

Klikkaa logoa nähdäksesi tuotteemme

Panasonic-ilmalämpöpumput jäähdyttävät kesähelteillä ja antavat muulloin edullista lämpöä.

Midea-ilmalämpöpumppujen premier-malli on laadukas ja tyylikkäällä sekä erittäin hiljaisella sisäyksiköllä varustettu ilmalämpöpumppu.

Sharpin valmistamat ilmalämpöpumput ovat ehdotonta markkinoiden huippua. Sharp on yksi kokeneimmista pioneereista ilmalämpöpumppujen markkinoilla.

Technibel on erittäin arvostettu valmistaja ilmastoinnin jäähdytyksen ammattilaisten keskuudessa.

Onnline-ilmalämpöpumppu on edullinen valinta, jossa ei kuitenkaan ole tingitty teknisestä laadusta. Laitteita on asennettu Suomeen jo tuhansia, ja laite on poikkeuksetta hämmästyttänyt käyttäjät varmalla toiminnallaan.

KORA Installations oy Pajantie 16D, 60510 Hyllykallio Harri 0400-661 405 Mika 040-7422 202 Y-Tunnus 2282897-6